Editor

piesne (95)

  texty (85) / preklady (9)
  akordy (1) / taby (1)
  noty (0) / slideshow (0)

články (47)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Editor:
Nový album skupiny Editor - ...


Editor:
Kapela Editor - premiéra nového klipu - História punk rockovej skupiny Editor z Martina je pomerne bohatá, ale prvým naozaj prelo...


Arzén:
Tento rok aj luxusná reštaurácia a UFO! - Hudobný festival TOPFEST otvorí svoje brány opäť na začiatku prázdnin, tento rok v piat...


Editor:
Skupina Editor vymenila bubeníka a basgitaristu - Skupina Editor vymenila bubeníka a basgitaristu Skupina taktiež predstavila nový animova...


Editor:
Hirax: Píšem o živote, aký mladí skutočne žijú - frenky.sk


Editor:
Kultová kapela Editor pokrstí zajtra nový album 'Pod parou'11 December, 2008 -
17:00, napísal/a redakcia
- hudba.sk


Editor:
Šiesty album skupiny Editor je podľa Hiraxa melodickejší - Šiesty album skupiny Editor je podľa Hiraxa melodickejší BRATISLAV A 11. decembra (SITA...


Casualties:
HARDfest 2008 uzavrel svoj program - HARDfest 2008 uzavrel svoj program BRATISLAVA 12. júna (SITA) - HARDfest 2008, ako jed...


Casualties:
Na druhom ročníku HARDfestu sa predstavia The Casualties - BRATISLAVA 10. marca (SITA) - Bohatá ponuka letných hudobných festivalov sa minulý rok roz...


Digitus In Recto:
Rocková hudba rozozvučí amfiteáter v J. Bohuniciach - Bleskovky - Kultura


 

Editor

Fanúšikov: 7



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Editor:
Diskografia - Editor:
2011 album DOVIDENIA V PEKLE
2008 album Pod Parou
2006 album Svet je proti nám
2004 album Realita
2002 album Game Over
2000 album Game Over

kompilacia:
2006 kompilacia Extreme Music
2006 kompilacia Slovak undeground punx attack! - Volume 2
2005 kompilacia SKA COLLECTION
2005 kompilacia Punk Rock Made In Slovakia 4
2005 kompilacia Punk Rock Made In Slovakia 4
2002 kompilacia Punk Rock Made in Slovakia 3
2000 kompilacia Zero Option / Shut Up!

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2011CDEDITORDOVIDENIA V PEKLE8.95 EUR
2008CDEDITORPOD PAROU8.95 EUR
2006CDEDITORSVET JE PROTI NAM8.95 EUR
2001CDEDITORGAME OVER8.95 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Editor Dovidenia v pekle
CD Dovidenia
v pekle
CD Editor Pod parou
CD Pod parou
CD Editor Svet je proti nam
CD Svet je proti
nam
CD Editor Game over
CD Game over

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

10 Movie Mistakes That Slipped Through E

Editors - Papillon

EDITOR!

Scribblenauts Unlimited 86 Five Nights a

Movie Maker Video Editing Tutorial

FIRST PERSON MARIO | Far Cry 4 #8 (Map E
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

Doctor

Editor vydal nový CD+DVD album Dovidenia v pekle,
ukážky nájdete na hre... viac

Ftina

preco uz nefunguje stranka editoru ? rozpadli sa ?... viac

Paralen

daju sa objednat na strankach editoru... viac

Mirko

Nemá niekto prvé štyri thrash metalové demáče
Editoru? Mal by som o ne veľký ... viac

style182

Ak niekto ma taby Pod parou hodte ich sem, pls... viac

Toxic

Ale ano.Ked sa ti nieco nepaci tak to ignoruj a
nevypisuj kktiny. Mne sa Edit... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2017. Všetky práva vyhradené.
TOPlist