Elán

piesne (613)

  texty (418) / preklady (32)
  akordy (278) / taby (73)
  noty (19) / slideshow (0)

články (339)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sahuj



pridaj vlastný článok

Elán:
PRIDÁVÁ ĎALŠÍ KONCERT POD ŠÍRYM NEBOM. - Skupina Elán v tomto roku pôvodne plánovala odohra len dva open-air koncerty na Slovensk... - M.Helcl


Elán:
ŽIVÝCH NÁS NEDOSTANÚ POD ŠIRÝM NEBOM - ELÁN SA PRESUNIE Z HÁL NA OPEN AIR PÓDIÁ Kapela Elán se po vežmi úspešnom vypredanom č... - brainzone


Elán:
Elán v Plzni: Živé je nedostanou! - Vydáno včera V rámci Elán tour 2016 Živých nás nedostanú! přijela populární sloven... - ireport.cz


Elán:
Joža Ráža prekvapil obdivovatež z Guatemaly: Elán mi užahčil život a otvoril
mnohé dvere!
- 04.10.2016 (39/2016) Vesmír to zariadil. Život číslo 30 a v ňom tesne za sebou príbeh Mig... - cas.sk


Elán:
Elán láká fanoušky na podzimní turné bohatou dvajalbovou reedicí "Živých nás
nedostanú"
- Vydáno: 07.10.2016 10:00 v sekci Recenze - Milan Menčík Elán nachystal pro své fanoušky ... - musicserver.cz


Elán:
Splnený sen: U Joža Ráža sa odohralo nezabudnutežné stretnutie! Kto ho
navštívil?
- 28.09.2016 (39/2016) V deň D bol Jožo, ako vždy, v pohode. Zato Miguel, hoci sa na stretn... - cas.sk


Elán:
Elánisti vyhodili gitaristu Tótha cez mail. ažké srdce nemá: Jožo je bos! - 20. jún 2016, 09:002 ➡ Tip redakcii Elánisti dali svojmu gitaristovi padáka prost... - pluska.sk


Elán:
Pripomeňte si kurióznu nehodu Joža Ráža: Selfie-čka a vežký smiech! - Pošlite nám tip Jožo Rហsa po zrážke dokonca smial. Jožo Rហsa po zrážke dokonca sm... - topky.sk


Elán:
Gott, Olympic aj Elán na megakoncerte pripomenú 50. výročie Bratislavskej lýry - včera o 11:10 | redakcia Približne 30 hitov Bratislavskej lýry zaznie opä naživo poča... - zoznam.sk


Martin Chodúr:
Bratislavská lýra oslávi 50. Pozrite si tváre, ktoré jej kražovali - BRATISLAVA - V Bratislave sa 9. júna 1966 začal v Športovej hale na Pasienkoch Medzinár... - atlas.sk


 

Elán

Fanúšikov: 138



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Elán:
Diskografia - Elán:
2016 album ZIVYCH NAS NEDOSTANU [VINYL] [VINYL]
2016 album ZIVYCH NAS NEDOSTANU (EXTENDED 2CD EDITION)
2015 album NEBEZPECNY NAKLAD
2015 album HODINA NEHY
2015 album KAMARATI
2014 album ZIVYCH NAS NEDOSTANU
2011 album OSMY SVETADIEL / DETEKTIVKA (OPUS 100)
2010 album NIE SME ZLI/SLIDEPACK
2010 album ANJELSKÁ DAŇ
2010 album DETEKTIVKA/SLIDEPACK
2008 album Gold - Najkrajsie Sladaky
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Unplugged - Carnegie Hall
2007 album Club Files Vol.2
2007 album Horny United Presents Attracti
2007 album Hit storočia [2CD]
2006 album Megakoncert Praha 2003 [CD+DVD]
2006 album Čakám ťa láska
2006 album GOLD
2006 album Best Of - 40 Hitov [2CD]
2006 album School Party & Missing / limitovanĂĄ edĂ­cia
2006 album 2CD – Kamikadze Lover & Nightshift / limit...
2006 album Chcel by som Ti ĹĄepkaĹĽ
2005 album SK Hity 2
2004 album Megakoncert (2CD)
2003 album Tretie oko
2002 album ElĂĄn 3000
2001 album Neviem byĹĽ sĂĄm
2000 album Legenda 5 - PoslednĂĄ...
1999 album JoĹžo
1998 album Legenda 4
1998 album To Prave ... Unplugged [2CD]
1997 album Hodina pravdy
1997 album Legenda 3
1995 album Hodina nehy
1994 album Hodina angličtiny
1992 album Osmy svetadiel
1992 album Hodina slovenčiny
1992 album Nebezpečný náklad
1992 album Legenda 1
1992 album DetektĂ­vka
1992 album Legenda 2
1991 album Netvor z čiernej hviezdy Q7A
1990 album TOGETHER AS ONE
1989 album Rabaka
1983 album ElĂĄn 3
1982 album Nie sme zlĂ­
1973 album DETEKTÍVKA edice '2010 slidepack

dvd:
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2013 dvd ElĂĄn v Divadle
2006 dvd ElĂĄn na hrade
2004 dvd DetektĂ­vka(film) + 8.svetadiel (film)+ bonu...
2004 dvd Nebezpečný náklad (film)+ 15.rokov Elánu...
2004 dvd Megakoncert [DVD]
2003 dvd HistĂłria legendy 1 ElĂĄn 1981 - 1991
1998 dvd To PravĂŠ
1992 dvd Rabaka

ine:
2013 ine TRETIE OKO (POSETKA)
2011 ine ElĂĄn - Golden Hits ... 30 let s ElĂĄnem
2010 ine Elån - Hodina zamilovaných
2010 ine Hity 2004
2009 ine TRETIE OKO [0]
2009 ine Historia legendy I. - Elan 1981 - 1991
2009 ine HISTORIA LEGENDY (PREMIUM)
2009 ine TRETIE OKO
2009 ine RABAKA [Kultovny hudobny film s kapelou Elan...
2008 ine Elan - Komplet - SPEVNIK 133 PIESNI

kniha:
2009 kniha NormĂĄlne 70. Roky

kompilacia:
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2012 kompilacia ČESKO-SLOVENSKÉ KARAOKE HITY I.
2009 kompilacia Laskohity
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2008 kompilacia ELAN HITY [KARTONOVY OBAL]
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Gold - Najkrajsie Duety
2008 kompilacia Best Of Dance 4/2008
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2008 kompilacia Happy Valentine
2007 kompilacia Okey Pianko
2007 kompilacia Že mi je lúto - ZlatÊ hity
2007 kompilacia Gold Vianoce
2007 kompilacia LASKA MOJA
2007 kompilacia Ak Nie Si Moja
2007 kompilacia Písničky pro tebe
2007 kompilacia Miluj
2005 kompilacia OKEY VIANOCE 3
2005 kompilacia Čo bolí to přebolí
2005 kompilacia 3 hodiny ElĂĄnu
2005 kompilacia Hit-parĂĄda 90. let
2004 kompilacia MUSIC BOX HITY 1
2001 kompilacia SK SUPERHITY 2. 1989-2000 [2CD]
2001 kompilacia VER MI! - Love Songs

singel:
2001 singel OTAZNIKY / VSETKO, CO MAS RAD

a môžte aj Prida album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2016VINYLELANZIVYCH NAS NEDOSTANU [VINYL]21.14 EUR
20162xCDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU (EXTENDED 2CD EDITION)20.45 EUR
20156xCDELANKAMARATI23.86 EUR
2015CDELANHODINA NEHY8.95 EUR
2014CDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU13.37 EUR
2011CDPElánGolden Hits ... 30 let s Elánem [CzDabing]8.95 EUR
2011VINYLELANBLEEP BLOOP BRRRMMP EP [VINYL]19.91 EUR
2011VINYLELANALLIGATOR SNAPS EP [VINYL]19.91 EUR
2011VINYLELANALLIGATOR SNAPS EP [VINYL]14.34 EUR
20112xCDELANNEXT 2 LAST21.86 EUR
2011VINYLELANALLIGATOR SNAPS EP [VINYL]24.61 EUR
2011VINYLELANFUZZY NUMBERS EP [VINYL]19.91 EUR
2010CDELANAnjelska dan20.75 EUR
2009CDPELANPlatinum Hits ... 30 let s Elánem8.95 EUR
20092xCDELANLASKOHITY11.89 EUR
2009CDELANPlatinum Hits ... 30 let s Elánem8.95 EUR
2007CDELANZLATE HITY - ZE MI JE LUTO8.95 EUR
2006CDELANNEBEZPECNY NAKLAD8.08 EUR
20062xCDELANBEST OF [40 HITOV]11.89 EUR
2006CDELANHODINA SLOVENCINY8.08 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/8.08 EUR
2006CDELANNIE SME ZLI8.08 EUR
20062xCDELANKAMIKADZE LOVER & NIGHTSHIFT12.20 EUR
2006CDELANOSMY SVETADIEL8.08 EUR
2006CDELANRABAKA8.08 EUR
20052xCDELANSCHOOL PARTY & MISSING12.20 EUR
2001CDPELANVER MI - LOVE SONGS8.95 EUR
20012xCDELANNEVIEM BYT SAM12.20 EUR
2001vhsELANWORLD TOUR ELAN 2001 200119.60 EUR
2000CDELANLEGENDA 58.08 EUR
1998CDELANLEGENDA 48.13 EUR
1997CDELANLEGENDA 38.08 EUR
1992CDELANLEGENDA 18.08 EUR
1992CDELANDETEKTIVKA8.08 EUR
1992CDELANLEGENDA 28.08 EUR
1992CDELANELAN 38.08 EUR
1991CDELANNETVOR Z CIERNEJ HVIEZDY QE78.08 EUR
0CDELANIMPULSO VITAL21.95 EUR
0CDELANNIE SME ZLI/SLIDEPACK4.49 EUR
0CDELANDETEKTIVKA/SLIDEPACK4.49 EUR
02xCDELANOSMY SVETADIEL / DETEKTIVKA (OPUS 100)10.95 EUR
0CDelanhush25.79 EUR
0CD ELÁNBEST OF 40 HITOV15.84 EUR
0CD ELÁNLÁSKOHITY 2CD15.84 EUR
0CD ELÁNŽE MI JE źÚTO8.95 EUR
 
ť
Tvoje obžúbené položky
Tvoje obžúbené položky
ť
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
VINYL Elan Zivych nas nedostanu [vinyl]
VINYL Zivych nas
nedostanu
[vinyl]
2xCD Elan Zivych nas nedostanu (extended 2cd edition)
2xCD Zivych nas
nedostanu
(extended 2cd
edition)
CD Elan Hodina nehy
CD Hodina nehy
6xCD Elan Kamarati
6xCD Kamarati
CD Elan Zivych nas nedostanu
CD Zivych nas
nedostanu
CDP Elán Golden hits ... 30 let s elánem [czdabing]
CDP Golden hits ...
30 let s elánem
[czdabing]

ť
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Elán - Kde si

ELAN - Jedenaste prikazanie

Elan - Neviem byt sam /videoclip/

Elán - Kočka

ELAN - ZE MI JE LUTO

Elán - Amnestia na neveru
ť
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Je to pravda, čo hovorí Zdeno. Niekedy kapely
nemali žiadneho lídra, nikto sa... viac


Vo februári som si kúpila CD Živých nás
nedostanú, je úžasné, .Stále som ve... viac


jožo raži nelibi se tvoje platna ... viac

diviak

dakujeeem... viac

looool

cau je to piesen : kaskader bez penazi... viac

diviak

dobry den chcem vas poprosit o radu,zhanam piesen
od elanu kde sa spominaju v... viac

Pozri celú diskusiu

ť
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Láska moja - akordy a text

Neodchádzaj - text

Voda čo ma drží nad vodou - akordy a text

Bosorka - akordy a text

Ak nie si moja - akordy a text

Neviem by sám - akordy a text

Kde si - akordy a text

Zanedbaný sex - akordy a text

Ryšavá - text

Krážovná bielych tenisiek - akordy

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2017. Všetky práva vyhradené.
TOPlist